Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Ε.Φ.Α.Ε.Φ.Π.


Ε.Φ.Α.Ε.Φ.Π.



ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ 20ής ΙΟΥΛΙΟΥ 2009

35 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ
35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ
35 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
35 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ
35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ!!!


Ο Ε.Φ.Α.Ε.Φ.Π. καλεί τις νέες και τους νέους Έλληνες της Κύπρου να παρευρεθούν στις αντικατοχικές εκδηλώσεις για τα 35 χρόνια παράνομης κατοχής. Φτάνει πια αυτή η εκμετάλλευση των δικών μας περιουσιών! Φτάνουν οι ξένες εποπτείες! Φτάνει πια η απάθεια και ο εθνικός εξευτελισμός! Ας διαμαρτυρηθούμε για ακόμα μια φορά όλοι μαζί, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων! Ένα είναι το δεδομένο, η στέρηση της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ μας και όλων των δικαιωμάτων μας!

Αντιστεκόμαστε στην όποια λύση του κυπριακού δεν είναι δίκαιη! Απορρίπτουμε τη ρατσιστική αντιδημοκρατική διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία! Θέλουμε μια γη ελεύθερη! Για εμάς, τους προγόνους μας και τους απογόνους μας! Ας δείξουμε επιτέλους στους ηγέτες αυτού του τόπου πως οι επικίνδυνοι δρόμοι στους οποίους οδηγούν το κυπριακό μόνο στην καταστροφή μπορούν να οδηγήσουν! Ελάτε να τους αποδείξουμε πως οι νέοι σκέφτονται, προβληματίζονται και έχουν τις λύσεις για το μεγάλο αυτό πρόβλημα!

Μόνοι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα! Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά! Γι’ αυτό όλοι μαζί, ας ενώσουμε τις φωνές μας για να δείξουμε ότι ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ! Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ! ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΠΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Συνέλληνες της Κύπρου,

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ στην πλατεία του ελευθερίας, τη Δευτέρα 20 ΙΟΥΛΙΟΥ,
ώρα 6:30 μ.μ

σε μια ΠΟΡΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ, ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
μέχρι το οδόφραγμα του ΛΗΔΡΑ ΠΑΛΛΑΣ

Ε.Φ.Α.Ε.Φ.Π.

Ενιαίος Φορέας Αυτόνομων Ενωτικών Φοιτητικών Παρατάξεων

μέλος της
Τηλέφωνο: 99311631 Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: efaefp1987@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου